Candidate

HOE WERKT HET

VDHMATCH is een initiatief van VAN DER HOUWEN recruitment, al 18 jaar een full service W&S bureau gericht op de bemiddeling van Personal Assistants, Office Managers, Management Assistants, HR Assistants, Marketing Sales Assistants en Project Assistants.

Onze missie is solliciteren makkelijker, sneller en efficiënter maken.LAAT JE VINDEN

80% van de werknemers is latent op zoek. Met een profiel op VDHMATCH kan je gevonden worden door interessante werkgevers. Waarom moet alleen het initiatief bij jou liggen? Bij VDHMATCH wordt jij gevonden, voordat je weet dat je op zoek bent.

ANONIEM

Het draait bij VDHMATCH om de inhoud van jouw cv. Daarom schermen wij in eerste instantie jouw persoonsgegevens af. Wanneer een werkgever jou benadert voor een gesprek en jij daarop akkoord geeft, worden jouw persoonlijke gegevens pas zichtbaar voor de werkgever.

VACATURES DIE BIJ JOU PASSEN

VDHmatch beoordeelt cvs puur op basis van inhoud en koppelt dit aan de vacatures die worden geplaatst. Zo krijg je alleen de vacatures te zien die het beste bij jou passen. Andersom krijgen bedrijven alleen de cvs te zien die het beste passen bij hun vacatures. Hoe beter de match, hoe hoger jouw cv in de resultatenlijst komt.


VOORDELEN VDHMATCH

  • biedt een totaaloverzicht van alle Assistant vacatures in Nederland
  • helaas kan VAN DER HOUWEN recruitment niet voor iedere kandidaat een nieuwe baan vinden, maar met VDHMATCH wordt de kans wel een stuk groter
  • meer vacatures dan bij VAN DER HOUWEN recruitment
  • laagdrempelig, je hoeft geen gesprek bij een bureau te hebben om toch in aanmerking voor een vacature te komen
  • jij bent anoniem beschikbaar voor een nieuwe uitdaging voordat je weet dat je weer op zoek bent of moet
  • bepaal je eigen marktwaarde, ook al ben je niet direct op zoek
  • jij komt automatisch ook in aanmerking voor de vacatures van VAN DER HOUWEN recruitment