About us

Waarom

We begrijpen heel goed dat je niet voor elke vacature een bureau kan of wil inschakelen. En we snappen dat je als kandidaat niet altijd tijd hebt om je in te schrijven bij een bureau. VDHMATCH biedt een gespecialiseerd platform voor de werving van assistants. Hier kan je gratis vacatures plaatsen en kan jezelf als kandidaat snel en makkelijk inschrijven.

Op dit platform creren wij overzicht en transparantie in het aanbod voor zowel kandidaten als werkgevers op de arbeidsmarkt van Assistants. Een relevant overzicht met een recruitmenttool dat efficient, makkelijk en snel werkt voor zowel de kandidaat als de werkgever.

Wij maken de arbeidsmarkt van assistants transparant


WieFounder
Pieter van der HouwenIn 2000 ben ik gestart met VAN DER HOUWEN recruitment. Een W&S bureau gespecialiseerd in de bemiddeling en advisering van Assistants en Office Managers op HBO/WO niveau. Een full-service bureau dat het recruitmentproces volledig uit handen neemt voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

Digitalisering gaat steeds sneller, vrijwel iedereen is te vinden via social media zoals Linkedin, Facebook Jobboards. Dit heeft ook gevolgen voor manier waarop de werving en selectie plaats gaat vinden nu en in de toekomst. Steeds vaker horen wij in eerste instantie: "we gaan het eerst zelf proberen.."


VDHMATCH is een platform waar je zelf aan de slag gaat. Kom je er toch niet uit, dan is VAN DER HOUWEN recruitmentabsoluut in staat om je verder te helpen. In die zin zijn VDHMATCH en VAN DER HOUWEN recruitment complementair aan elkaar, wat uiteindelijk leidt tot het beste resultaat.