Over ons

Waarom 

We begrijpen heel goed dat je niet voor elke vacature een bureau kan of wil inschakelen. En we snappen dat je als kandidaat niet altijd tijd hebt om je in te schrijven bij een bureau. VDHMATCH biedt een gespecialiseerd platform voor de werving van assistants. Hier kan je gratis vacatures plaatsen en kan jezelf als kandidaat snel en makkelijk inschrijven. 

Op dit platform creëren wij overzicht en transparantie in het aanbod voor zowel kandidaten als werkgevers op de arbeidsmarkt van Assistants. Een relevant overzicht met een recruitmenttool dat efficient, makkelijk en snel werkt voor zowel de kandidaat als de werkgever. 

Wij maken de arbeidsmarkt van assistants transparant


WieFounder
Pieter van der HouwenIn 2000 ben ik gestart met VAN DER HOUWEN recruitment. Een W&S bureau gespecialiseerd in de bemiddeling van Assistants op HBO/WO niveau. Een full-service bureau dat het proces volledig uit handen neemt voor een opdrachtgever. Ondanks dat veel van onze opdrachtgevers en kandidaten deze aanpak zeer waarderen, verandert de wereld.

De technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller, iedereen is te vinden via social media zoals Linkedin en Facebook. Dit heeft ook gevolgen voor manier waarop de werving en selectie plaatsvindt.


Vandaar VDHMATCH, een platform waar je zelf aan de slag gaat. VDHMATCH en VAN DER HOUWEN recruitment zijn complementair aan elkaar. Kom je er toch niet uit via dit platform? Dan is VAN DER HOUWEN recruitment absoluut in staat om je verder te helpen.